Boutique Agnes Westerman

Ici Jolie

Een boutique op gebied van haar.
Zodra je de deur binnen loopt kom je in mijn wereld. De boutique heeft de uitstraling van wie ik ben en waar ik mij thuis voel. Geen gehaast of drukte. Even weg van de chaos en vol op tijd voor jezelf…

Vind je het leuk om even binnen te kijken?
Dan is dit een plek waar je je thuis voelt en jij centraal staat. Hier kun je even ontspannen. Ik leer je graag wat beter kennen en neem de tijd voor je om zo een goed advies te kunnen geven. De liefde voor het vak, kwaliteit en vakmanschap is iets waar ik voor sta.

Mijn passie is haarkleuringen en een goede look maken die thuis ook goed valt. Door het reizen heb ik veel verschillende types haar in mijn handen gehad en daardoor veel ervaring opgedaan in het maken van mooi haar voor elk haartype. Weet je nog niet wat je wil en zou je graag wat advies willen? Maak een afspraak, dan ga ik kijken wat ik voor je kan betekenen. Geheel vrijblijvend!

Ben je als hairstylist nieuwsgierig?
Dan kan dit voor jou een plek zijn waar ik je graag de mooie dingen van ons vak wil laten zien. Masterclasses voor hairstylisten die meer willen weten over kleur en trends.

Voor meer informatie over educatie verwijs ik je naar een andere pagina.

Ici Jolie is een plek hebben waar klanten en hairstylisten kunnen komen en zich thuis voelen.

Openingstijden

Exclusief op afspraak
Dinsdag t/m vrijdag 09.30 -17.30 uur
Donderdag avond 19.00-22.00 uur

Afspraak op een andere dag of tijd? Bel me dan even en dan komen we er vast wel uit.

Mijn merken

Bij Ici Jolie werk ik met de onderstaande merken

Agnes Westerman

Gea Weijenberg