Wat is mijn passie op het gebied van education

Education

Door zoveel shows, fotoshoots en seminars te hebben gedaan op gebied van haar is het nu ook de tijd om het met jullie te delen. Ik heb veel mogen leren van grote kappers namen en daardoor ook mijn eigen signature gevonden.

Ik raak geïnspireerd door muziek, kunst en natuur. Maar ook fashion en beauty zijn een grote inspiratie bron voor me.

In de loop der jaren is kleuren mijn passie geworden. Er is niets mooier dan een kleur maken waar je hart sneller van gaat kloppen. Of het nou een perfect blond is of een crazy color. Niks is mij te veel.

Ook heb ik veel ervaring bij het ontwikkelen van trends op gebied van haar en heb veel collecties voor Goldwell mogen maken die wereldwijd worden uitgebracht. Het is een heel mooi proces om te zien waar trends ontstaan en hoe je ze kunt vertalen naar de salon.

Salontraining geven aan jongere kappers die nog maar kort in het vak zitten heb ik veel gedaan. Ze missen vaak net even het stukje zelfverzekerdheid wat ze nog nodig hebben om goed zelfstandig te kunnen werken.

Als je het leuk vindt om een training te krijgen maar dan liever iets op maat gemaakt in je salon? Neem dan even contact met me op en we bespreken de mogelijkheden.

Masterclasses bij mij in de boutique

Kijk naar de programma’s die ik geef in de boutique

Zou je graag meer willen dan alleen een leuk seminar maar begeleiding in de zaak voor je medewerkers. Neem contact met mij op en we bespreken wat voor traject we aan kunnen gaan

Liefs Agnes
XXX

Agnes Westerman

Gea Weijenberg