Gea Weijenberg

Creatieve duizendpoot

Vanaf groep 3 wist ik al dat ik iets met haar en make-up wilde doen. Mijn vader was creatief vormgever en met mijn moeder knutselden we wel een paar keer per week. Kortom; we waren altijd creatief bezig en alles kon!

Mijn carrière als hairstylist begon al op mijn 16e. Op verschillende stageadressen proefde ik wat het vak inhield en ik leerde van evenzoveel verschillende mensen. Op mijn 22ste ging ik aan de slag bij een salon waar ik de kans kreeg om veel verschillende dingen te doen en te leren. Nu is het tijd voor de volgende stap; een eigen salon waarin ik mij nog verder kan blijven ontwikkelen.

Ik ben leergierig, gepassioneerd, perfectionistisch en geïnteresseerd in allerlei verschillende mensen. Voor mij is hairstylist zijn een passie, een ongelooflijk mooi ambacht en ik kan er al mijn creativiteit in kwijt. Daarom begin ik enthousiast aan mijn avontuur bij Ici Jolie, samen met Agnes, met wie ik dezelfde visie en passie deel.

CURLSYS®

CURLSYS®

Colorzoom | Goldwell | 2019

Naast mijn jarenlange ervaring in ons vak, heb ik door de jaren heen ook veel trainingen gevolgd. Zo dompelde ik me in Londen een week lang onder in de kniptechnieken van Vidal Sassoon, ik volgde veel trainingen bij onder andere Goldwell, ik deed mee met de Colorzoom en mocht achter de schermen helpen bij de Fashion week Amsterdam.

Mijn specialiteiten zijn:

Voor mij als creatieveling gaat er een wereld open als ondernemer. Het is een droom die uitkomt.

Liefs Gea
XXX

Gea Weijenberg

Nieuws

Agnes Westerman

Gea Weijenberg